NIEUWSBRIEF jan. 2021 incl. aanbieding

Allereerst voor iedereen een mooi, gezond en BETER 2021 gewenst !

Het is een rare tijd …. en we moeten nog even volhouden ; dat gaat ons vast lukken, maar het is moeilijk en we hopen op een betere en leukere tijd weer met elkaar !

Op de Catharinahoeve wordt intussen hard gewerkt; in april/mei zal namelijk ons PROEFLOKAAL openen, waar wij u met genoegen hopen te mogen ontvangen en laten proeven van de heerlijke ELMARE producten. Natuurlijk kunt u van tevoren eerst een rondleiding maken door de wijngaard met fruitbomen, waar u meer hoort en ziet over het wijn en sap maken en de diverse druiven- en fruitrassen. Een leuk en smakelijk arrangement ! (lees meer op onze webshop www.elmare.eu ).  We zullen u op de hoogte houden van de verdere ontwikkelingen rondom het PROEFLOKAAL

AANBIEDING  ELMARE WIJN           

RONDO REGENT 2017 : een heerlijke dieprode, fruitige Zeeuws Vlaamse wijn.

Deze wijn is één van onze klassiekers en komt het beste tot zijn recht, indien de fles even kan luchten of de wijn gedecanteerd wordt. De wijn past goed bij een maaltijd met vlees of gevogelte, maar is ook prima als aperitief te gebruiken. Actie geldig t/m 1 april a.s.

  **RONDO 2017      ** exclusief ** 1 fles van 750 ml prijs   € 14,95  ACTIEPRIJS  €  9,95  !!       
  Wegens succes verlengen we ook onze  actie:   **CATRINAOTJE 1 fles van 700 ml prijs  € 14,90 ; ACTIEPRIJS  €  11,00 !   Onze port-achtige drank Ingrediënten: Rode wijn, walnoten, brandewijn en suiker  alcoholgehalte 17%    

Ga naar onze webshop en maak de keus uit onze AANBIEDINGEN JANUARI:  

                                         –000—

NIEUWE ETIKETTEN voor de Elmare sappen !

De uitstraling van onze produkten blijven we continue verbeteren en dit keer zijn de sappen aan de beurt ! Vorig jaar zijn de wijnflessen al nieuw voorzien van ‘gekleurde namen’ in hun etiket. Voor onze nieuwe oogst starten wij dit jaar met nieuwe etiketten voor de sapflessen én het Catrinaotje, namelijk in duidelijke fruitkleuren en voorzien van een beeltenis.

Oordeelt u zelf en vindt u de hieronder afgebeelde etiketten niet om te ‘smullen’ ?

                                                               –000–

De Corona zet de hele wereld op zijn kop….en zo ook voor de kinderen/ volwassenen op de zorgboerderij Juutsom. Zij helpen mee bij het maken en verkopen van de ELMARE wijnen, sappen en onze andere streekproducten.

Onze actie KOOP LOKAAL, inclusief het gratis bezorgen van onze producten, is een groot succes en helpt erg om onze medewerkers actief te houden !

Doet u deze keer ook weer mee ?
We hebben weer een aantal leuke aanbiedingen, zoals onze heerlijke appel- en perensap, vol met de nodige vitamines om de wintermaanden door te komen! Meer informatie op onze webshop: www.elmare.eu/winkel

We zijn u graag van dienst en tevens bent u ons van dienst, zo helpen we elkaar de winter door…. 
Onze dank is groot !!

                                                –000–

© 2022 Elmare