NIEUWSBRIEF SEPT. 2021

 OPEN DAGEN Nederlandse Wijngaarden 2021 :


OPEN WIJNGAARD -DAGEN OP DE CATHARINAHOEVE TE WATERLANDKERKJE.
 
Komt u ook nog langs ?  Op zaterdag 18 en zondag 19 september 2021 bent u van harte welkom op de Catharinahoeve
 
Maak kennis met de echte Zeeuws Vlaamse wijnen en u kunt rondwandelen door de wijngaard. 
Tijden : op zaterdag de 18e van 10.00 tot 18.00u.    
          en op zondag 19e van 13.00 tot 18.00 uur.
 
Adres : De Catharinahoeve, Oranjedijk 1,                    4508 KC Waterlandkerkje.
 
(fietsknooppunt nr. 53, onderdeel van fietsroute nr. 6706571 : Waterlandkerkje/Breskens/ Oostburg); lengte afstand van 47.5 km.


Ook op ons terras  “DE TWEE DRUIVEN” kunt u natuurlijk de wijnen proeven !
 
Ga naar www.elmare.eu of  www.decatharinahoeve.nl 
Email: info@elmare.eu 
Tel.    : 06 820519 30  of  085 1303260
Volg ons ook op Facebook :  https://m.facebook.com/versenlekker/

–000–

Wij presenteren u graag de NIEUWE wijnen van Elmare !! 

Zwaene 2020,

Is samengesteld uit een subtiele mengeling van de Johanniter en Sauvignier Gris druif. Het frisse prikkelende van de Johanniter met het krachtige fruitige van de Sauvignier Gris geeft een verrassende, smaakvolle witte wijn. Prima als aperitief, maar smaakt ook goed bij een lichte maaltijd. Gekoeld komt de wijn beter tot haar recht. 

Merelaer 2020,   is een samengestelde wijn van de regent – en rondo druiven. Deze cuvée geeft een dieprode, fruitige wijn met een goede tanine en met een zweem van bosvruchten. Het beste komt de wijn Merelaer tot haar recht als de fles even kan ‘luchten’ of de wijn gedecanteerd wordt. Past goed bij een maaltijd met vlees en gevogelte, maar is ook prima als aperitief te gebruiken.   

AANKONDIGING !!    ELMARE WIJN weer in de PRIJZEN !  (12 sept. 2021)

Wijnkeuring van de lage Landen heeft op 12 september jl. aan ELMARE,  De Catharinahoeve, weer een keurzegel toegekend voor de Wolke 2020 (Roséwijn) . Deze wijn is op de 4e plaats geëindigd en het is een grote eer dit zegel (opnieuw) te mogen ontvangen.

Vorig jaar kregen de Zonne 2019 en de Wolke 2019 ook een keurzegel.De jaarlijkse keuring wordt door Stichting Wijninstituut Nederland georganiseerd en  de keuring vindt plaats bij het Weinbauamt in Neustadt an der Weinstrasse, waar men de wijnen blind keurt.

De inzending bestond dit jaar uit 294 Nederlandse en Belgische wijnen.  

                                    -000-

AANBIEDINGEN SEPTEMBER t/m OKTOBER 2021 :

AANBIEDINGEN SEPTEMBER t/m OKTOBER 2021

‘nog een zonnig voorstel voor een natte zomer’!

Zonne 2018 : een heerlijke witte Sauvignier Gris ! Deze wijn is nu prima op smaak met een bouquet van fruitige aroma’s en zuren. De prachtige, licht paarse druiventrossen geven een krachtige, fruitige witte wijn ; gekoeld een heerlijke aperitief wijn, ook heel smaakvol bij een lichte maaltijd.   Set  van  3 flessen (à 750 ml p/fles) prijs  € 38.85  NU ACTIEPRIJS : €  29,50    Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Zonne-set-v-3fless-552x1024.jpg     
 Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is drieluik-wijn-2.jpg                 Onze relatie- en kerstpakketten 2021  zijn al te bestellen ! Verras een relatie of uw personeelslid ! Ga naar : https://www.elmare.eu/product-categorie/kerstpakket/ Of informeer naar de mogelijkheden     Tel. 085 1303260 Natuurlijk kunt u onze produkten ook vinden en kopen in de Slijkstraat 10 te Groede, in de Vers&Lekker winkel. 

 Ga naar onze webshop en maak uw keus : https://www.elmare.eu/winkel

                                                                  ****         

Heeft u andere vragen?  Of wilt u een rondleiding met proeverij bij de Catharinahoeve reserveren ?  

Bel : 06 8205 1930 of 085 1303 260 of stuur een email:  info@elmare.eu 

Hartelijke groeten, 

Monique te Sligte

ELMARE

© 2022 Elmare