Brons voor de Elmare Blomme (rode wijn) bij Wijnkeuring de Lage Landen 10 sept.2023 !!

Tijdens de prijsuitreiking naar aanleiding van de Wijnkeuring van de Lage Landen 2023 heeft Landgoed de Catharinahoeve Waterlandkerkje het bronzen certificaat ontvangen voor de Elmare rode wijn “Blomme”. Wat een eer en een blijk van waardering voor het harde werk ! Deze uitreiking vond plaats bij Kasteel Amerongen op 10 september jl.

Dit jaar deden er 61 wijnboeren mee aan de wijnkeuring: vijftien uit Belgi├ź en de rest uit Nederland. In totaal stuurden ze 271 verschillende wijnen in. Deze zijn in Duitsland gekeurd, tegelijk met Duitse wijnen in de Landespraemierung. Een vaste, onafhankelijke organisatie van getrainde wijnproevers beoordeelt de wijnen blind en objectief op kwaliteit.

Elmare was vertegenwoordigd door Joost Oosterling (zoon eigenaresse) en Monique te Sligte (orderdesk).

Landgoed De Catharinahoeve heeft er weer een prijs bij ! Gefeliciteerd !! (in voorgaande jaren hebben onze Elmare wijnen Zwaene, Wolke, Merelaer en Zonne reeds prijzen / keurzegels mogen ontvangen).

© 2023 Elmare