WIJNGAARDTOUR EN PROEVERIJ

Op het landgoed is proeverij De Twee Druiven gevestigd (incl. een uniek uitzicht). Daar kunt u kennis maken met alle Elmare producten. De proeverij “De Twee Druiven” is open op donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 13 en 17.00 uur, verder op afspraak.

Ook is zorginstelling Juutsom gevestigd op het landgoed. Daar wonen kinderen en jongeren met een beperking, die niet (meer) thuis kunnen worden opgevangen, maar ook volwassenen komen er dagelijks voor een dagbesteding.

Ook zij ontvangen u graag!

WIJNGAARD TOUR 

Rondleidingen kunnen vanaf 1 mei tot en met 31 oktober. Wandel door de wijn-en fruitgaard en proef van ons smaakplankje. De gemiddelde duur is 1,5 uur ; op afspraak en instappen mogelijk elke donderdagmiddag! Bij voldoende deelnemers (12-30 pers. start om 15.30 u (tot 17u).

PROEVERIJ

Keuze uit:

  • Proevertje : trio Zeeuws Vlaamse wijnen: plankje met proefglaasjes wijn en een knabbeltje! Kinderen of non-alcohol : sappen te proeven.
  • Lekkers van de Catharinahoeve : proef de smaak van de wijn, sap, port en diverse zelfgemaakte producten van ons huismerk ELMARE.
  • Proeverij ‘De Geneugten van Elmare: meer uitgebreide proeverij met wijnen, parelwijn, sap, port en andere zelfgemaakte producten.

Wilt u zich aanmelden voor een rondleiding of een proeverij reserveren? Mail voor de mogelijkheden op info@elmare.eu ! U kunt ook een picknick reserveren !

Ons proeflokaal (terras) is open in de zomermaanden mei t/m oktober : (honden aangelijnd zijn toegestaan).

  • Donderdag- en vrijdagmiddag van 13-17.00 uur
  • Juli t/m oktober : tevens de zaterdagmiddag van 13-17.00 uur
  • Elke donderdagmiddag in juli/aug/sept. rondleiding met smaakplankje om 15.30 u (bij voldoende aanmeldingen )
  • Groepsreserveringen op afspraak (na overleg evt. mogelijk ook buiten de openingstijden)
  • U heeft tevens hierbij de gelegenheid om onze streekproducten te kopen.    

*********************************************************************************

Adres Juutsom : Oranjedijk 1, 4508 KC Waterlandkerkje (Fietsknooppunt nr.  53 op fietsroute code 6706571 : Waterlandkerkje/Breskens/Oostburg)

ANWB Gastvrijpunt : fietsbandplakset aanwezig en oplaad mogelijkheid

© 2024 Elmare