Bezoek de boerderij

BEZOEK WIJNGAARD ELMARE OP DE CATHARINAHOEVE EN GENIET VAN ONZE ZEEUWS VLAAMSE GENEUGTEN !


– WIJNGAARD TOUR EN PROEVERIJ –

Bezoek landgoed De Catharinahoeve en laat u rondleiden over ons mooi, aangelegde landgoed!

Leer meer over ons unieke verhaal:  waarom het Zeeuws Vlaamse land bij uitstek geschikt is om uitzonderlijke druivenrassen te verbouwen en waarvan Zeeuws Vlaamse wijn van topkwaliteit geproduceerd wordt (merk: Elmare).
De Elmare wijn- en fruitgaarden bevinden zich op het landgoed, dat ooit gesticht is door de monniken van de abdijen in Gent . Op deze kalkrijke oevergronden van de vroegere Scheldedelta worden diverse druiven en fruitrassen verbouwd, waarvan wijnen en sappen gemaakt worden die die het predicaat “excellent” verdienen.

Na het welkomstwoord begint de tour met koffie of thee met een ‘homemade’ lekkernij, gevolgd door een rondleiding door de wijngaarden.

Tijdens de rondleiding krijgt u uitleg over de verschillende druivenrassen en fruitsoorten die worden geteeld op de Catharinahoeve. Uiteraard heeft u de gelegenheid om vragen te stellen en uit eerste hand te horen wat er nodig is om de Elmare Streekproducten te maken waar we zo trots op zijn.

Aan het einde van de tour krijgt u de gelegenheid om onze wijnen en andere producten te proeven en te kopen ; geniet daarbij van het uitzicht op het prachtige omliggende polderlandschap van de Zeeuws-Vlaamse grensstreek en de dieren van zorgboerderij Juutsom, dat ook gevestigd  is op het landgoed.

Voor de proeverij kunt u kiezen uit 2 mogelijkheden, welke u hieronder kunt vinden.

WIJNGAARD TOUR 

Rondleiding en uitleg, duur 1,5 à 2 uur (incl. koffie/streek lekkernij)  

Ieder vrijdagmiddag op afspraak, van 1 juli tot 1 oktober 2021

Deelnemers : 4-20 personen                                             € 15,– p/persoon

Deze optie kan gecombineerd worden met de onderstaande proeverijen :

* Zeeuws Vlaams proevertje (kleine versie)

Proeverij met wijnen, sappen en andere zelfgemaakte producten ; tevens de gelegenheid om de producten te kopen.     €  9,95 per persoon

Deelnemers 4-20 personen

* Proeverij ‘De Geneugten van Elmare  (uitgebreide versie)

Meer uitgebreide proeverij met wijnen, sap, port en andere zelfgemaakte producten ; tevens de gelegenheid om de producten te kopen.     €  12,95 per persoon

Deelnemers 4-20 personen       

COMBINATIE TOUR EN ZEEUWS VLAAMS PROEVERTJE    € 22,95 per persoon

COMBINATIE TOUR EN PROEVERIJ ‘DE GENEUGTEN VAN ELMARE   € 25,95 per persoon

© 2021 Elmare