Bezoek de boerderij

21 dec. 2021 : Helaas…. de winterwandeling kan niet doorgaan wegens de RIVM maatregelen, zo jammer ! Wij wensen u en uw familie natuurlijk hele fijne Feestdagen toe en een goed uiteinde, blijf gezond en KOOP LOKAAL ! en graag tot na 14 januari 2022 !

Kerstboom Vinyl Sticker / controleer levertijd / Merry afbeelding 1

BEZOEK WIJNGAARD ELMARE OP HET LANDGOED DE CATHARINAHOEVE EN GENIET VAN ONZE ZEEUWS VLAAMSE GENEUGTEN !

– WIJNGAARD TOUR EN PROEVERIJ –

Bezoek landgoed De Catharinahoeve en laat u rondleiden over ons mooi, aangelegde landgoed!

Leer meer over ons unieke verhaal:  waarom het Zeeuws Vlaamse land bij uitstek geschikt is om uitzonderlijke druivenrassen te verbouwen en waarvan Zeeuws Vlaamse wijn van topkwaliteit geproduceerd wordt (merk: Elmare).
De Elmare wijn- en fruitgaarden bevinden zich op het landgoed, dat ooit gesticht is door de monniken van de abdijen in Gent . Op deze kalkrijke oevergronden van de vroegere Scheldedelta worden diverse druiven en fruitrassen verbouwd, waarvan wijnen en sappen gemaakt worden die die het predicaat “excellent” verdienen.

Na het welkomstwoord begint de tour met koffie of thee met een ‘homemade’ lekkernij, gevolgd door een rondleiding door de wijngaarden. Tijdens de rondleiding krijgt u uitleg over de verschillende druivenrassen en fruitsoorten die worden geteeld op de Catharinahoeve. Uiteraard heeft u de gelegenheid om vragen te stellen en uit eerste hand te horen wat er nodig is om de Elmare Streekproducten te maken waar we zo trots op zijn.

Aan het einde van de tour krijgt u de gelegenheid om onze wijnen en andere producten te proeven en te kopen ; geniet daarbij van het uitzicht op het prachtige omliggende polderlandschap van de Zeeuws-Vlaamse grensstreek en de dieren van zorgboerderij Juutsom, dat ook gevestigd  is op het landgoed.

WIJNGAARD TOUR 

Rondleiding en uitleg, duur max. 1 uur (incl. koffie/streek lekkernij) .

Na afloop kunt u nagenieten op het terras van ons proeflokaal, dat open zal zijn :

  • Zomers van 10 tot 18.00 uur van dinsdag t/m zaterdag.
  • van 8 september tot 31 oktober op donderdag en zaterdag van 13 tot 17.00 uur
  • Vanaf november : open op afspraak

Rondleidingen op afspraak : en weer tijdens seizoen (april t/m oktober 2022).

Deelnemers : 4-20 personen                                             € 15,– p/persoon

Deze optie kan gecombineerd worden met een heerlijke proeverij :

* Proeverij ‘De Geneugten van Elmare 

Meer uitgebreide proeverij met wijnen, sap, port en andere zelfgemaakte producten ; tevens de gelegenheid om de producten te kopen.     €  12,95 per persoon

Deelnemers 4-20 personen       

COMBINATIE TOUR EN PROEVERIJ ‘DE GENEUGTEN VAN ELMARE   € 25,95 per persoon

Wilt u reserveren voor een rondleiding en/of proeverij? Mail ons op info@elmare.eu !

———————000———————

— JAARLIJKS PLUK EVENT —

In de oogsttijd kunnen we altijd wel wat extra handen gebruiken en om samen gezellig dit te doen, organiseren wij een aantal Plukkersdagen, welke altijd plaatsvinden in september / oktober. Elk jaar vallen deze dagen anders, dus definitief weten we dat pas een aantal weken vantevoren. Hou onze site in de gaten, schrijf je dan tijdig in en denk erom: vol is vol !

Altijd al eens druiven willen plukken? En op deze manier onderdeel zijn van de eeuwenoude wijntraditie? Kom dan naar onze Plukkersdagen.

© 2022 Elmare