Elmare wijn

Op de Catharinahoeve maken we streekwijn en een portachtige drank:

Maone

Maone is van de Rondodruif gemaakt. Het is een Bourgogne-achtige, dieprode fruitige wijn met goede tannines en met een zweem van bosvruchten.

Deze wijn komt het beste tot zijn recht indien de fles even kan luchten of de wijn gedecanteerd wordt. Deze wijn kan een aantal jaren bewaard worden en komt dan nog beter tot zijn recht. Past goed bij een maaltijd met vlees of gevogelte, maar is ook prima als aperitief te gebruiken.

Zonne

Zonne is van de Sauvignier grisdruif gemaakt. Dit is een pinoir gris/pinoc blanc achtige wijn met een volle kruidige afdronk.

Een heerlijke aperitief wijn, maar ook erg smaakvol bij vis en gevogelte.

Sterre

Sterre is van de Johanniterdruif. Dit is een Riesling achtige en geeft een frisse fruitige wijn met een nootachtige smaak met een vleugje citroen. Heeft goed afgestemde zuren.

Een heerlijke zomerwijn, die het hele jaar door goed gekoeld erg lekker is als aperitief en heel goed smaakt bij een vis of lichte pasta maaltijd.

WoLKE

De Wolke is een zachte fruitige roséwijn gemaakt van de Dornfelder/Rondo druiven, vooral lekker als aperitief en  terraswijn. Een uitstekende basis voor een koele sangria.

Rondo-Regent

Beide druiven rassen zijn van het type Bourgogne. Als cuvé geven ze een dieprode fruitige wijn.

Deze wijn komt het best tot zijn recht, indien de fles even kan luchten of gedecanteerd wordt. Deze wijn kan een aantal jaren bewaard worden. Past goed bij een maaltijd met vlees, wild  of gevogelte, maar kan ook goed als aperitief geschonken worden.

Voor het bestellen van onze heerlijke wijnen, klik hier voor onze webshop : https://www.elmare.eu/winkel/

© 2021 Elmare